Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чергове засідання виконавчого комітету Бабанської селищної ради

Чергове засідання виконавчого комітету Бабанської селищної ради

25-го липня 2023 року у Бабанській  селищній раді відбулося чергове засідання  виконавчого   комітету  під  головуванням   селищного голови Бабанської селищної ради  Леоніда ОРАТІВСЬКОГО. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. 

17:05 26.07.2023

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ  ТАВРІЙСЬКОГО ОБ'ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД"

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ТАВРІЙСЬКОГО ОБ'ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД"

Раді повідомити вам, що  наша команда підписала договір з Міжнародним Фондом «Відродження» про реалізацію проєкту «Школа активістів регіонального розвитку». Проект направлений на розвиток економіки малих громад через розвиток ВПО і створення команди кваліфікованих проєктних менеджерів.

13:23 24.07.2023

Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.

Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.

В рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою популяризації державної грантової програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації продовжується проведення навчальних онлайн семінарів та онлайн консультацій для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей (дружина або чоловік), які планують розвивати або започаткувати власну справу.

16:30 21.07.2023

До відома жителів ОТГ

До відома жителів ОТГ

30 липня Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Він був започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю ОНН з метою підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати постраждалим та протидіяти торгівлі людьми.

15:13 20.07.2023

Пожежна небезпека

Пожежна небезпека

Черкаський гідрометцентр нагадує про те, що на території області триває пожежонебезпечний період, існує надзвичайно високий ризик виникнення лісових пожеж .

17:00 19.07.2023

ПРОГНОЗ   ПОГОДИ

ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Як і прогнозували, на Черкащині спеку змінили короткочасні дощі та прохолода. Вчора зниження температурного фону на 4-5º зумовив атмосферний фронт з північного заходу відкривши доступ в наш регіон більш холодному повітрю з північних широт. Проте, проявився слабкими локальними дощами лише в Умані та Чигирині.

15:40 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь