A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проєкт U-Report

Проєкт U-Report

Міністерство молоді та спорту України у партнерстві з міжнародним молодіжним проєктом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) реалізує проєкт U-Report. Цей проєкт покликаний у формі онлайн-опитувань через популярні месенджери збирати думки української молоді щодо суспільного життя та завдяки ним генерувати зміни у суспільстві.

14:48 21.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ  про прийом та консультування громадян з пенсійних питань

ОГОЛОШЕННЯ про прийом та консультування громадян з пенсійних питань

21 червня 2023 року (середа) з 9.00 до 11.00 в приміщенні Бабанської селищної ради за адресою смт. Бабанка вул. Соборна, 60а буде здійснюватись прийом громадян спеціалістами Уманського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області.

14:02 19.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

КП «Бабанське  комунальне господарство» повідомляє, що в зв’язку з літньою спекою та з недостатньою  кількістю води в свердловинах смт Бабанки,  просимо якомога менше  витрачати воду на миття транспорту мийками високого тиску, на полив городів та  на обробіток полів гербіцидами. Дві башні, а саме: Соборна 34(маслозавод) та Соборна 50( на території комунального господарства)працюють 24/7 але води не вистачає, насоси  перекачують повітря, а не воду.     Тому, будь ласка, віднесіться з розумінням та  використовуйте питну воду  за призначенням, а для поливу городів  просимо запастись технічною водою зі ставків та інших водойм.      В разі виявлення ситуацій з надмірним використанням води, просимо повідомляти   КП «Бабанське  комунальне  господарство».

14:01 19.06.2023

Посилення контролю за обігом риби та рибопродуктів

Посилення контролю за обігом риби та рибопродуктів

Інформує Держпродспоживслужба.  У результаті руйнації Каховської ГЕС спостерігається загибель риби у великих обсягах, переробка та споживання якої може спричинити виникнення харчових отруєнь, зокрема ботулізму - дуже небезпечного і в багатьох випадках смертельного захворювання.

13:16 13.06.2023

Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.   

Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.  

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 - 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ у партнерстві з Філія-Черкаське обласне управління АТ „Ощадбанк“ та Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари.

08:43 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь