Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України

В Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Указом Президента України Володимира Зеленського від 16 березня 2022 року № 143/2022 започатковано проведення щоденно о 09 годині 00 хвилин загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

16:18 22.10.2024

Щодо  дослідження соціального та психологічного стану молоді Черкащини

Щодо дослідження соціального та психологічного стану молоді Черкащини

З метою оцінки психологічного досвіду дискримінації, соціальної активності та обізнаності молоді про можливості особистого розвитку на Черкащині, а також їх готовність до впливу на суспільні процеси – молодіжна рада спільно з Черкаським обласним ресурсним центром проводить опитування молоді, що проживають на території Черкаської області віком 14-35 років.

08:55 22.10.2024

    Опалювальний сезон 2024/2025 років

    Опалювальний сезон 2024/2025 років

          Традиційно опалювальний сезон в Україні починається у другій половині жовтня. Рішення про включення опалення приймається на місцевому рівні і залежить від погодних умов. Головним критерієм є середньодобова температура: якщо протягом трьох днів поспіль вона не перевищує +8°C. В різних регіонах України дата може змінюватись залежно від погоди. Опалювальні системи в соціально важливих закладах, таких як школи, лікарні, дитячі садки, можуть запускати раніше, якщо температура в приміщеннях опускається до критичних показників.

15:55 21.10.2024

19 жовтня – День відповідальності людини

19 жовтня – День відповідальності людини

Всеукраїнській день відповідальності людини встановлений Верховною Радою у 2021 році та відзначається щорічно 19 жовтня в день народження видатного українця, візіонера, співзасновника Всесвітнього економічного форуму в Давосі, очільника Міжнародного інституту менеджменту в Женеві, автора Декларації відповідальності людини Богдана Гаврилишина. Метою відзначення цього дня є заклик до переосмислення відповідальності як базової цінності кожної людини, що сприяє покращенню персонального життя та ефективному розвитку спільнот, міст, країн та світу. Варто відзначити, що Україна є першою країною, яка відзначає День відповідальності людини на державному рівні.

16:38 18.10.2024

40 позачергова сесія Бабанської селищної ради

40 позачергова сесія Бабанської селищної ради

Сьогодні,  18  жовтня 2024 року,  депутати  Бабанської селищної ради зібралися на  засідання   40   позачергової сесії селищної ради, засідання якої провів    селищний голова Леонід Оратівський, де було обговорено та прийнято  ряд важливих  рішень.

16:02 18.10.2024

До уваги аграріїв!  Оголошується прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації

До уваги аграріїв! Оголошується прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації

Починаючи з 17 жовтня 2024 року аграрії зможуть подати через Державний аграрний реєстр заявку на отримання однієї з наступних спеціальних бюджетних дотацій -  для утримання корів або кіз та/або овець.

15:01 18.10.2024

Безкоштовна освітня можливість для молоді!

Безкоштовна освітня можливість для молоді!

Безкоштовна освітня можливість для молоді! "Створюй тут!" – це безкоштовний освітній проєкт від ГО uBoost для амбітної молоді з маленьких міст і прифронтових регіонів. Учасники вивчають підприємництво, фінанси, маркетинг, продажі, PR та цифрові технології, розвивають soft і hard skills, готуючись до кар'єри або власного бізнесу.

09:09 18.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь