Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Послугу з видачі, анулювання та переоформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Черкаської області можна отримати у 7 Центрах надання адміністративних послуг

Послугу з видачі, анулювання та переоформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Черкаської області можна отримати у 7 Центрах надання адміністративних послуг

Відповідно до Положення про Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням Черкаської обласної військової адміністрації від 08.12.2015 № 626 (зі змінами), одним із завдань Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації є забезпечення реалізації на території області державної політики у сфері розміщення зовнішньої реклами поза межами Черкаської області.

08:57 27.09.2024

Щодо реєстрації випадків  гарячки Західного Нілу

Щодо реєстрації випадків гарячки Західного Нілу

За повідомленнями ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» в Уманському районі зареєстровано 2 випадки, з них 1 – летальний (смт Маньківка, с Кислин, Буцька територіальна громада),  вірусної особливо небезпечної  інфекційної хвороби, що має міжнародне значення, 1 групи патогенності гарячки Західного Нілу. Відповідно класифікатору ознакою надзвичайної ситуації є реєстрація 1 випадку. Згідно даних епідеміологічних розслідувань обидва хворих за межі населених пунктів не виїжджали, проживали неподалік р. Гірський Тікич та Маньківочка, відмічали укуси комарів.

15:45 25.09.2024

Дякую, тим,  хто вже відгукнулись та підтримали  ініціативу  в  облаштуванні Алеї Слави

Дякую, тим,  хто вже відгукнулись та підтримали  ініціативу  в  облаштуванні Алеї Слави

Від  всієї громади та від себе  особисто дякую: засновнику СТОВ «Дружба» Пахолюку Б.Г.,  директору ТОВ «Прометей» Мальченку В.П.,  директору  ПП «Рогова» Лінчевському О.В,       ФГ «Поляна Лісова» Любченку О.І., голові  ФГ «Земляни» Михайловичу В.Л., голові  ФГ «Ніко-2» Поплавському М.В.,     ФОП Реміняці В.В., депутату Халахуру І. В., тим,  хто вже відгукнулись та підтримали  ініціативу  в  облаштуванні Алеї Слави земляків, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

15:57 23.09.2024

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

20 вересня 2024 року працівниками Бабанської селищної ради було організовано толоку з нагоди Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Ця глобальна ініціатива, яка об’єднує 90 мільйонів учасників із 211 країн світу, має на меті формування культури чистоти, відповідального поводження з відходами та підвищення екологічної свідомості серед громадян.

15:59 20.09.2024

Про зменшення споживання електроенергії

Про зменшення споживання електроенергії

У зв’язку із масовими ракетними ударами та руйнуванням об’єктів електричної генерації, з метою економії потужності в об’єднаній енергосистемі України, уникнення довготривалого відключення електричної енергії та на виконання протокольного рішення за результатами наради в Офісі Президента України,  просимо, підприємства, установи та організації  раціонально використовувати електричну енергію.

13:48 19.09.2024

Мобільний застосунок "Пенсійний фонд України":  як авторизуватися на вебпорталі електронних послуг Фонду зі смартфона?

Мобільний застосунок "Пенсійний фонд України": як авторизуватися на вебпорталі електронних послуг Фонду зі смартфона?

Мати постійний доступ до своєї електронної трудової книжки чи до інформації про призначену пенсію, субсидію / пільгу, страхову виплату можливо просто з вашого смартфона.

16:46 17.09.2024

Які ліки пацієнти зі статусом ВПО можуть отримати безоплатно або з частковою доплатою за програмою “Доступні ліки”

Які ліки пацієнти зі статусом ВПО можуть отримати безоплатно або з частковою доплатою за програмою “Доступні ліки”

Дбати про своє здоров’я важливо всім й усюди незалежно від місця проживання: постійного чи тимчасового. Особливо гостре це питання для пацієнтів зі статусом внутрішньо переміщених осіб, які мають хронічні захворювання або стани, і потребують регулярного прийому ліків. 

16:23 17.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь