Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

проєкт «Військове таборування»

проєкт «Військове таборування»

Відповідно до календарного плану надання фінансової підтримки інститутам громадянського суспільства на реалізацію проєктів (заходів) національно-патріотичного виховання на 2024 рік, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 07.05.2024 року № 2842, з 22 по 28 липня 2024 року у Волинській області, м. Луцьк громадською організацією «ПРО 100 МОЛОДЬ» буде реалізовано проєкт «Військове таборування».

13:45 25.07.2024

Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна»

Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна»

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання, збереження культурної спадщини Українського народу, соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»/United World Cultures Foundation/UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?» (далі – Конкурс), приурочений до Дня Незалежності України. Конкурс проводиться у 3 категоріях – малюнок, фотографія та пісня.

13:38 25.07.2024

Український молодіжний форум 2024: Вільні мріяти!

Український молодіжний форум 2024: Вільні мріяти!

Міністерство молоді та спорту України спільно з Радою з молодіжних питань при Президентові України та міжнародними партнерами 10-12 серпня 2024 року організовує “Український молодіжний форум 2024: Вільні мріяти!”.

13:55 18.07.2024

IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС «ЩО ДЛЯ МЕНЕ УКРАЇНА?»,  приурочений до Дня Незалежності України

IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС «ЩО ДЛЯ МЕНЕ УКРАЇНА?», приурочений до Дня Незалежності України

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини Українського народу; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. 

13:51 18.07.2024

«ГрінДІМ»

«ГрінДІМ»

На сьогодні впровадження енергозберігаючих практик у повсякденному житті набуває дедалі більшої актуальності. Відтак, серед населення наразі гостро постає питання щодо енергозбереження та, відповідно, економії енергоресурсів, у тому числі споживання електроенергії. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.06.2024 № 673 «Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки фізичним особам, які встановлюють у власних домогосподарствах генеруючі установки, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії», а також участі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельні кооперативів у програмі «ГрінДІМ», що реалізується державною установою «Фонд енергоефективності», Міністерство культури та інформаційної політики України звертається з проханням долучитися до проведення національної інформаційнороз’яснювальної кампанії стосовно підвищення енергоефективності, енергозбереження та ощадливого споживання енергоресурсів, у тому числі щодо стимулювання встановлення сонячних електростанцій та установок зберігання енергії населенням. Відповідна презентація програми зі стимулювання використання альтернативних джерел енергії додається до цього листа.

14:49 16.07.2024

Соціальна допомога для ВПО та УБД

Соціальна допомога для ВПО та УБД

Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

08:39 09.07.2024

Про уточнення військово-облікових даних

Про уточнення військово-облікових даних

АКТУАЛЬНА ПОСЛУГА - "Оновлення особистих даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів". Перелік документів необхідних для отримання послуги: * Заява; * Паспорт громадянина України ; * Реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім осіб, які відмовились від отримання такого номера і мають про це відмітку в паспорті).

11:37 08.07.2024

Про Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця)

Про Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця)

Повідомляємо Вас про те, що Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) відповідно до Постанови КМУ № 420 від 09.04.2024 року перепрофільовується у Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУ БЖД. Оскільки процес реорганізації навчального закладу включає в себе ряд змін.

11:22 08.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь