A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання виконавчого комітету 23 січня 2024 року

Засідання виконавчого комітету 23 січня 2024 року

На засідання виконавчого комітету, що відбулось 23 січня 2024 року, винесено такі питання: - схвалення інформації про виконання бюджету Бабанської територіальної громади за 2023 рік; - стан розгляду звернень громадян; - одноразові грошові виплати, в тому числі на лікування військовослужбовця в зв*язку із пораненням; - зміна та уточнення поштових адрес.

15:43 23.01.2024

«Наша єдність – наша зброя»: 22 січня українці відзначатимуть День Соборності

«Наша єдність – наша зброя»: 22 січня українці відзначатимуть День Соборності

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42.

16:45 19.01.2024

Про Програму підтримки розвитку сільськогосподарських кооперативів та сімейних фермерських господарств у Черкаській області на період до 2027 року

Про Програму підтримки розвитку сільськогосподарських кооперативів та сімейних фермерських господарств у Черкаській області на період до 2027 року

Про Програму підтримки розвитку сільськогосподарських кооперативів та сімейних фермерських господарств у Черкаській області на період до 2027 року

10:21 09.01.2024

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

Уряд збільшив строки і розміри надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та ВПО з інвалідністю.

08:37 09.01.2024

„Платформа ветерана „Черкаський вимір“

„Платформа ветерана „Черкаський вимір“

Черкаська обласна військова адміністрація разом з партнерами створили вебсторінку „Платформа ветерана „Черкаський вимір“ https://ukrveteran.ck.gov.ua (далі - Платформа), що сприятиме інтеграції захисників і захисниць у мирне життя. На даному сайті зібрано й упорядковано всю необхідну для ветеранів інформацію. Платформа містить алгоритми пошуку зниклих безвісти, набуття статусу ветерана війни, перелік пільг державного рівня, медична допомога та реабілітація, пенсійне забезпечення, професійна освіта, започаткування власної справи, грантові можливості та багато інших інструментів.

14:25 28.12.2023

ВАЖЛИВІСТЬ  ВАКЦИНАЦІЇ

ВАЖЛИВІСТЬ ВАКЦИНАЦІЇ

Проєкт USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я та Центрами контролю і профілактики хвороб (ЦКПХ) розпочали масштабну інформаційну кампанію щодо важливості вакцинації, спрямовану на аудиторію людей віком 60+. Хочемо проінформувати, що Проєкт фінансується американським народом через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується організацією Пакт у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров'я (Swiss TPH), Оверсіз Стратіджик Консалтінг (OSC), Європейським інститутом політики громадського здоров'я (ЄІПГЗ) та за участю Шкіл громадського здоров'я Університету Темпл, Університету Дрексель та Федерації охорони здоров'я Філадельфії (Temple/Drexel/HFP), а також громадської спілки «Коаліція за вакцинацію». Мета Проєкту полягає у зміцненні спроможності Уряду України попереджувати, виявляти та реагувати на загрози громадському здоров'ю, забезпечити виконання критично важливих функцій громадського здоров'я в кризовий період та захистити здоров’я усіх українців, у тому числі вразливих та маргіналізованих груп, а також розширювати та забезпечувати послуги з охорони психічного здоров'я для населення, що зазнало впливу війни. Один з аспектів роботи Проєкту є збільшення охоплення населення вакцинацією. Люди віком понад 60 років є найбільш уразливою групою ризику перед вірусними захворюваннями, такими як грип та COVID-19. Їхня імунна система слабшає з роками, а супутні хронічні хвороби загострюють перебіг захворювань. За статистикою, літні люди із супутніми хворобами частіше отримують важкі ускладнення від вірусних інфекцій, частіше потребують госпіталізації і, мають вищі ризики смерті. Єдиним механізмом попередження важких наслідків для літніх людей є своєчасне профілактичне щеплення. На жаль, рівень вакцинації цієї категорії українців недостатній. З метою подолання прогалин у вакцинації цільових аудиторій, Проєкт у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я України та обласними Центрами контролю і профілактики хвороб (ЦКПХ) розпочали масштабну інформаційну кампанію щодо важливості вакцинації, спрямовану на аудиторію людей віком 60+.

15:38 26.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь