A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Національний благодійний проєкт "ГОРДІСТЬ І СЛАВА  УКРАЇНИ"

Національний благодійний проєкт "ГОРДІСТЬ І СЛАВА УКРАЇНИ"

Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» та Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація» проводять підготовку над Національним благодійним проєктом «Гордість і слава України».  

13:13 11.07.2023

Працевлаштування в ТОВ  «Птахокомплекс «Губин»

Працевлаштування в ТОВ  «Птахокомплекс «Губин»

ТОВ «Птахокомплекс «Губин» пропонує  допомогу внутрішньо-переміщеним  особам (ВПО) або постраждалим сім’ям  внаслідок агресії РФ, а саме сім’ям ВПО працевлаштування на  підприємстві за адресою Волинська обл., м. Нововолинськ.

10:58 11.07.2023

Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.

Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.

В рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою популяризації державної грантової програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації продовжується проведення навчальних онлайн семінарів та онлайн консультацій для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей (дружина або чоловік), які планують розвивати або започаткувати власну справу.

10:07 11.07.2023

Скасування карантину

Скасування карантину

На всій території України з 1 липня 2023 року скасований карантин, який був встановлений з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. Як передає Укрінформ, відповідна постанова КМУ оприлюднена на Урядовому порталі. Відмінити з 24 години 00 хвилин 30 червня 2023 р. на всій території України карантин, встановлений з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», - йдеться у документі. Як зазначив раніше Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, рішення про скасування карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу було ухвалене на засіданні уряду 27 липня. За його словами, COVID-19 став для українців важким випробуванняv, тому влада свої рішення увесь цей час спрямовувала на те, аби зберегти життя людей.

16:14 07.07.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

        На території  селища міського типу Бабанка по вулиці  Соборній розташовані будівлі колишнього  маслозаводу, що знаходяться в незадовільному стані.

15:57 07.07.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

        На території  селища міського типу Бабанка по вулиці Соборній,1А розташовані будівлі колишньої пекарні, що знаходяться в незадовільному стані.

15:52 07.07.2023

Добрий день, шановні жителі Бабанки!

Добрий день, шановні жителі Бабанки!

Повідомляємо про те, що в зв’язку з ремонтними роботами  (розчищення дороги) по лінії 10 кВ  з 8.00 до 17.00 год в смт Бабанка буде відключено  електроенергію:

15:49 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь