A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про РРО з 01.01.2022 для платників єдиного податку

Про РРО з 01.01.2022 для платників єдиного податку

Фізособи-підприємці, зокрема й платники єдиного податку II-IV груп, зобов’язані використовувати РРО/ПРРО у випадку здійснення «розрахункових операцій» у розумінні Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 № 265-95 ВР.

09:44 01.09.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Бабанської селищної територіальної громади!

09:47 31.08.2023

29 серпня   День пам'яті Захисників України

29 серпня   День пам'яті Захисників України

         Щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві в Україні 29 серпня відзначається День пам'яті Захисників України, загиблих за незалежність і свободу нашої країни. Дата події обрана невипадково, адже в цю дату 29 серпня 2014 року сталася Іловайська трагедія, в якій трагічно загинули українські військові.

14:40 28.08.2023

На Черкащині триває інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

На Черкащині триває інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

Незадекларована праця – це свідоме ухилення роботодавців і працівників від оформлення трудових відносин з метою отримання тих чи інших переваг за рахунок приховування реальних доходів, отримання соціальних пільг, несплати податків тощо.

17:23 25.08.2023

З нагоди  Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України  голова Бабанської селищної ради   вручив подяки, грамоти, Почесні грамоти Уманської районної військової адміністрації

З нагоди  Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України голова Бабанської селищної ради   вручив подяки, грамоти, Почесні грамоти Уманської районної військової адміністрації

Очільник Бабанської територіальної громади Леонід ОРАТІВСЬКИЙ вручив подяки, грамоти, Почесні грамоти начальника Уманської районної військової адміністрації за сумлінне виконання службових обов’язків, професійну ініціативність та відповідальність, значний внесок у сприяння ефективній діяльності органів виконавчої влади, високий фаховий рівень та з  нагоди Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України посадовим особам виконавчого комітету Бабанської селищної ради.

16:24 25.08.2023

Привітання з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Привітання з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні жителі Бабанської територіальної громади! Дорогі земляки! Вітаю вас з 32-ю річницею незалежності України! День Незалежності – особливе свято для кожного з нас. Воно уособлює в собі не просто день народження держави, а й пам'ять про наших предків, завдяки яким ми господарі на своїй рідній українській землі.

12:41 24.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь