Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ТАВРІЙСЬКОГО ОБ'ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД"

Дата: 24.07.2023 13:23
Кількість переглядів: 151

Раді повідомити вам, що  наша команда підписала договір з Міжнародним Фондом «Відродження» про реалізацію проєкту «Школа активістів регіонального розвитку». Проект направлений на розвиток економіки малих громад через розвиток ВПО і створення команди кваліфікованих проєктних менеджерів.

Даний проєкт розрахований тільки для тих, хто на даний час проживає у Монастирищенській, Ладижинській, Дмитрушківській, Уманській, Паланській, Буцькій, Маньківській, Бабанській, Тальнівській, Христинівській громаді Черкаської області або у Підвисоцькій Кіровоградської області.

Інформуємо жителів громади про дану можливість, включаючи інформування ВПО, які проживають в громаді, стосовно навчання з розумінням, що вони потім будуть 100% часу працювати в проєктному менеджменті. Просимо розуміти, що навчання триватиме 4 місяці, є досить об’ємним з домашніми вправами і оперативною роботою в громаді. Ми думаємо, що це має бути відповідальна і амбітна людина з достатньою кількістю вільного часу.

Від однієї громади буде відібрано 1-2 людини.

Що дає #Школа_активістів:

  • 15 учасників Школи з 11 громад Черкащини та Кіровоградщини отримають практичні навички та знання з комплексного розвитку територій, в тому числі з дизайну і менеджменту соціальних проєктів, бізнес-проєктів, міжмуніципальних і кластерних підходів, фандрейзингу, залученню аудиторій і адвокації. 
  • Учасники розроблять і впровадять за підтримки команди експертів-тренерів та коуча власні міні-проєкти на потреби своїх громад.
  • Учасники разом з представниками із органів місцевого самоврядування, лідерів думок своїх громад на публічних сесіях за підтримки експертів розроблять великі проєкти для розвитку території  своїх громад або цілого регіону.
  • Наша школа дасть можливість вашій громаді системно писати та залучати грантові кошти для потреб громади та її бізнесу.

Активних представників Бабанської громади запрошуємо на заходи, які наша команда планує провести у Підвисоцькій сільській територіальній громаді, а саме тренінг «Стратегічна сесія», тренінги з бізнес планування та інше.

Через довіру і розуміння потреб людей ми зможемо спільно досягти якісних швидких змін у вашій громаді. Просимо активно включитися у підготовку і реалізацію проекту на потребу воєнного часу і малих громад.

З повагою, голова правління АРР ТОТГ                                                                    Павло Ярмій

 

Відділ соціального захисту населення, захисту дітей та охорони здоров’я виконавчого комітету Бабанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь