Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Умови автоматичної реєстрації податкових накладних у разі ухвалення комісією регіонального рівня рішення про невідповідність платника критеріям ризиковості

У разі ухвалення комісією регіонального рівня рішення про невідповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку, за результатами розгляду інформації та копій документів, поданих платником податку для підтвердження невідповідності критеріям ризиковості платника податку, або прийняття комісією центрального рівня рішення про задоволення скарги та скасування рішення комісії регіонального рівня про відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку, наступного робочого дня після дати ухвалення такого рішення підлягають автоматичній реєстрації податкові накладні/розрахунки коригування, якщо одночасно виконуються такі умови:

16:36 28.05.2024

Урожай-2024: на Черкащині тривають заходи з детінізації доходів в агросекторі

У межах комплексу заходів «Урожай» та завдяки спільній роботі місцевих органів державної влади, громад Черкащини із сільгосппідприємствами минулого року до бюджету надійшло більше 2 млрд грн податку на доходи фізичних осіб.

15:49 28.05.2024

Упродовж чотирьох місяців цього року платники Черкащини перерахували до бюджетів майже 75 млн грн акцизного податку

Платники податків Черкащини за січень-квітень 2024 року перерахували 74,9 млн грн акцизного податку. В.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід зазначає, що до загального фонду державного бюджету платники нашого регіону сплатили 7 915,6 тис. грн акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів. Натомість надходження акцизного податку із ввезених в Україну підакцизних товарів становлять 4 916,5 тис. грн. Відтак додатково до бюджету надійшло 4 133,9 тис. грн.

15:48 28.05.2024

ФОПи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства: чи сплачують єдиний внесок за себе у воєнний період?

Чи сплачують єдиний внесок за себе ФОП, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства у період воєнного стану в Україні?

16:47 27.05.2024

Особливості подання Таблиці даних платника податку сільськогосподарськими товаровиробниками

Якщо діяльність підприємства пов’язана з вирощуванням с/г продукції, наданням послуг, або виробництвом, для уникнення в подальшому блокування кодів УКТЗЕД можна подати Таблицю даних платника податку, форма  j1312303, f1312303.

15:31 27.05.2024

Щодо звернення фізособи - власника кількох об'єктів нерухомості в різних населених пунктах для проведення звірки даних

До якого контролюючого органу необхідно звертатись ФО власникам декількох об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, розміщених в різних населених пунктах, для проведення звірки даних?

15:21 27.05.2024

Електронний кабінет: алгоритм подання заяви про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені

Яким чином платник податків може надіслати через Електронний кабінет заяву про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені за формою J/F 1302002 разом з копією платіжного документа (у т. ч. якщо помилково та/або надміру сплачені суми грошових зобов’язань та пені виникли за кількома платіжними документами) та до якого органу ДПС?

15:20 27.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь