Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Дохід ФОП – платника єдиного податку: чи входить до складу сума коштів, отримана за рішенням суду у вигляді грошової компенсації?

Чи включається до складу доходу ФОП – платника ЄП (першої – третьої груп) сума коштів, отримана за рішенням суду у вигляді грошової компенсації (відшкодування) судових витрат (зокрема, судового збору, сплаченого такою особою)?

13:48 03.06.2024

Щодо оновлення інформації про основний вид економічної діяльності у реєстраційних документах та в ЄДР

Шановні платники! Головне управління ДПС у Черкаській області просить забезпечити актуальність та своєчасність оновлення інформації про основний вид економічної діяльності у власних реєстраційних документах та в ЄДР. Для уточнення видів діяльності необхідно використовувати Національний класифікатор України: Класифікатор видів економічної діяльності (КВЕД) ДК 009:2010, який можна переглянути на сайті Держкомстату.

13:46 03.06.2024

Порядок отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП) неповнолітній особі

Фізична особа незалежно від віку, яка не включена до Державного реєстру, зобов’язана особисто або через представника подати до відповідного контролюючого органу облікову картку фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР (далі – Облікова картка ф.№ 1ДР), яка є водночас заявою для реєстрації у Державному реєстрі, та пред’явити документ, що посвідчує особу, який містить необхідні для реєстрації реквізити (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, місце народження, місце проживання, громадянство).

13:45 03.06.2024

Е-кабінет: подання заяви та документів для переоформлення ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями у випадку зміни відомостей

Чи можна через Електронний кабінет подати заяву та документи для переоформлення ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями у разі зміни відомостей, зазначених у ліцензії?

13:44 03.06.2024

Володимир Жаврід: Платникам Черкащини відшкодували майже 400 млн грн податку на додану вартість

В.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід зазначає, що впродовж січня-квітня нинішнього року платники Черкаської області заявили до відшкодування податку на додану вартість на розрахункові рахунки 479 млн грн:

13:43 03.06.2024

Державна податкова служба України та її територіальні органи підключено до Єдиного порталу повідомлень викривачів

Єдиний портал повідомлень викривачів (Портал) – це інформаційно-комунікаційна система, яка має комплексну систему захисту інформації з підтвердженою відповідністю згідно із Законом України «Про захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах».

15:13 30.05.2024

Урожай-2024: на Черкащині тривають заходи з детінізації доходів в агросекторі

У межах комплексу заходів «Урожай» та завдяки спільній роботі місцевих органів державної влади, громад Черкащини із сільгосппідприємствами минулого року до бюджету надійшло більше 2 млрд грн податку на доходи фізичних осіб.

16:38 28.05.2024

Громадяни Черкащини подали близько 7,3 тисячі декларацій про майновий стан і доходи за минулий рік

До ГУ ДПС у Черкаській області (станом на 01.05.2024 року) громадяни подали майже 7,3 тисячі декларацій про майновий стан і доходи за 2023 рік. Загальна сума задекларованого доходу перевищує 3 100,0 млн грн.

16:37 28.05.2024

Податок на прибуток: підсумки заходів у квітні

За результатами вжитих заходів у квітні 2024 року, доведений показник із надходження до державного бюджету податку на прибуток підприємств (7,4 млн грн) забезпечено на 190,5% (14,1 млн грн), понад завдання надійшло – 6,7 млн грн.

16:37 28.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь