Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Сплата земельного податку релігійними організаціями

Чи повинні сплачувати земельний податок релігійні організації за земельні ділянки, які не підлягають оподаткуванню земельним податком відповідно до п.п. 283.1.8 п. 283.1 ст. 283 ПКУ, якщо такі земельні ділянки або розташовані на них окремі будівлі, споруди (їх частини) надаються в оренду?

10:55 14.05.2024

На одній господарській одиниці відбувається і продаж товарів (надання послуг), і торгівля через інтернет-магазин: як запрограмувати ПРРО?

Яким чином запрограмувати ПРРО, якщо на одній господарській одиниці здійснюється і продаж товарів (надання послуг) і торгівля через інтернет-магазин (сайт)?

15:52 01.05.2024

Чи визначає мінімальне податкове зобов'язання підприємець - платник єдиного податку (II-III груп) за земділянку, яку орендує у фізособи?

Чи визначає мінімальне податкове зобов’язання фізична особа – підприємець – платник єдиного податку (другої – третьої груп) за земельну ділянку, віднесену до сільськогосподарських угідь, яку орендує у фізичної особи (громадянина) (в т. ч., якщо такою особою сплачено земельний податок, нарахований контролюючим органом)?

15:51 01.05.2024

Електронний чи паперовий: у якому вигляді подають до Звіту про контрольовані іноземні компанії копії фінансової звітності

В якому вигляді (електронному чи паперовому) до Звіту про контрольовані іноземні компанії подаються завірені належним чином копії фінансової звітності контрольованої іноземної компанії, що підтверджують розмір прибутку контрольованої іноземної компанії за звітний (податковий) рік та яким чином здійснюється завірення?

15:49 01.05.2024

Із 1 травня в Електронному кабінеті стане доступним Витяг щодо стану розрахунків

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що з 1 травня 2024 року в Електронному кабінеті платника стане доступним отримання Витягу щодо стану розрахунків, в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), починаючи з 2013 року та кожний рік окремо.

15:45 01.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь