Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Маєш податковий борг - плати «Код виду сплати» 140

Головне управління ДПС у Черкаській області у зв’язку з впровадженням з 01.02.2023 року використання надавачам платіжних послуг виключно структурованого формату реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування повідомляє.

16:02 19.04.2024

Підсумки роботи в березні. Збір податку на додану вартість до держбюджету становить 345,4 млн грн

За підсумками роботи в березні 2024 року, збір податку на додану вартість до державного бюджету становить 345,4 млн грн. Доведені показники доходів забезпечили на 109,4%, додатково надійшло 29,7 млн грн. 

08:18 19.04.2024

Е-кабінет: інформація про бізнес-партнера в кабінеті платника щодо відомостей про ризиковість контрагентів-платників ПДВ

В Електронному кабінеті доступна послуга, яка дозволяє перевірити ризиковість контрагентів-платників ПДВ. Перевірка контрагента на ризиковість, допоможе уникнути можливих негативних наслідків від співпраці з ненадійними контрагентами. Зауважимо, наказом Міністерства фінансів України від 27.02.2023 № 110 внесені зміни до Порядку функціонування Електронного кабінету, що розширюють доступ платників податків до податкової інформації про їхніх контрагентів.

08:17 19.04.2024

Володимир Жаврід: за 3 місяці нинішнього року громадяни задекларували доходи на суму понад 1,3 млрд грн

Понад 4,4 тисячі декларацій про майновий стан і доходи за 2023 рік – саме таку кількість документів подали громадяни до ГУ ДПС у Черкаській області протягом першого кварталу 2024 року. Загальна сума задекларованого доходу перевищує 1 375,4 млн грн. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід.

14:50 16.04.2024

Правильність декларування облігації внутрішньої державної позики України та операцій з ними

Багато декларантів придбали або мають намір придбати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП), у тому числі й військові. Вони є цінними паперами, а отже інформацію про них необхідно зазначати в декларації. Крім того, відображенню підлягають певні операції з ОВДП та їх результати.

16:13 12.04.2024

Як дізнатися про свій податковий борг?

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що інформацію про стан розрахунків з бюджетом платник податків має можливість переглянути в сервісі ДПС України «Електронний кабінет», вхід до якого здійснюється за електронним посиланням «http://cabinet.tax.gov.ua»  або на вебпорталі ДПС після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням КЕП (кваліфікований електронний підпис).

15:27 12.04.2024

Мій ФОП у «Моя податкова»

Близько 70 тисяч користувачів вже завантажили мобільний застосунок «Моя податкова» та отримують податкові послуги у смартфоні.

14:36 11.04.2024

Підприємець припиняє свою діяльність. Механізм і терміни подання останньої податкової декларації

У який термін подається остання податкова декларація платника ЄП четвертої групи ФОП – платником ЄП (четвертої групи) щодо якої до ЄДР внесено запис про припинення підприємницької діяльності та яким чином заповнюється «Розрахункова частина декларації для ФОП» такої декларації?

14:34 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь