Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

    Опалювальний сезон 2024/2025 років

Дата: 21.10.2024 15:55
Кількість переглядів: 10

          Традиційно опалювальний сезон в Україні починається у другій половині жовтня. Рішення про включення опалення приймається на місцевому рівні і залежить від погодних умов. Головним критерієм є середньодобова температура: якщо протягом трьох днів поспіль вона не перевищує +8°C. В різних регіонах України дата може змінюватись залежно від погоди. Опалювальні системи в соціально важливих закладах, таких як школи, лікарні, дитячі садки, можуть запускати раніше, якщо температура в приміщеннях опускається до критичних показників.

Фото без опису

          Теплопостачання у закладах освіти забезпечує ТОВ «Теплоальтернатива» згідно укладених договорів. Відповідно до розпорядження селищного голови 21 жовтня 2024 року у закладах освіти та культури Бабанської територіальної громади стартував опалювальний сезон. Усі заклади освіти 100% готові до опалювального сезону.

          Для раціонального використання енергоресурсів у вихідні дні та за умови, що протягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря перевищуватиме +8° С систему теплопостачання буде переведено у режим мінімального споживання.      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь