Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

40 позачергова сесія Бабанської селищної ради

Дата: 18.10.2024 16:02
Кількість переглядів: 30

Сьогодні18  жовтня 2024 року,  депутати  Бабанської селищної ради зібралися на  засідання   40   позачергової сесії селищної ради, засідання якої провів    селищний голова Леонід Оратівський, де було обговорено та прийнято  ряд важливих  рішень.

Фото без опису

        Одним із перших питань, які було розглянуто, було питання затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за 9 місяців 2024 року. Наступними питаннями було внесення змін до Програми розвитку освіти, Програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, внесено зміни до штатного розпису, затверджено проектно-кошторисну документацію на будівництво водозабірної свердловини в селищі Бабанка та розглянуто ряд земельних питань.

      Також було внесено зміни до селищного бюджету (спрямовано кошти на ремонт закладів освіти, культури, на соціальний захист населення,   виділено субвенції військовим частинам  Збройних сил України).   Всі прийняті рішення пов’язані з поточною та перспективною діяльністю  селищної  ради та  спрямовані на покращення  життєдіяльності і розвитку громади в цілому. 

      Усі питання порядку денного, що були розглянуті на сесії, згідно чинного законодавства будуть оприлюднені   на офіційному сайті  селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь