Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося засідання постійної комісії  Бабанської  селищної ради з питань   освіти, культури, фізкультури і спорту, молодіжної політики, охорони здоров’я та соціального захисту населення (голова комісії – Андрій ТКАЧЕНКО)

Дата: 18.10.2024 14:47
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

       Сьогодні під головуванням голови   комісії    Андрія ТКАЧЕНКА відбулося засідання постійної комісії  Бабанської  селищної ради з питань освіти, культури, фізкультури і спорту, молодіжної політики, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

       В роботі комісії взяли участь керівні та  профільні спеціалісти Бабанської селищної ради.

       За результатами розгляду питань порядку денного депутати погодили та рекомендували на розгляд позачергової сесії  селищної ради    проєкти  рішень,  які    стосувалися питань   змін до бюджету громади  на нинішній рік, виділення коштів для роботи закладів освіти та соціального захисту окремих категорій громадян.  Внесено зміни до  Програми розвитку освіти та штатних розписів бюджетних установ,    розглянуто ряд інших питань, враховано пропозиції членів постійної комісії.

         У ході засідання комісія розглянула й інші питання, які стосувалися     підтримки галузей освіти, культури та соціального захисту населення , що дасть можливість для  перспектив та розвитку Бабанської територіальної громади, її виконавчих органів, комунальних  закладів та бюджетних установ.

       Засідання комісії пройшло у формі  тісної співпраці депутатів та селищної ради, з обговореннями, внесенням пропозицій та доповнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь