A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Статус об’єкта критичної інфраструктури може надавати пріоритетність у забезпеченні електроенергією та впливати на бронювання військовозобов’язаних працівників.

Дата: 05.01.2023 13:13
Кількість переглядів: 427

Міністерство аграрної політики та продовольства України (далі – Міністерство), відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 року № 1109, визначатиме перелік об’єктів критичної інфраструктури сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу.

При Міністерстві створена робоча група з ідентифікації та категоризації об’єктів критичної інфраструктури в секторі харчової промисловості та агропромислового комплексу.

Підприємства, що належать до зазначеного сектору, можуть подавати до Мінагрополітики документи для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури відповідно до Порядку, затвердженого вищезгаданою Постановою КМУ.

Статус об’єкта критичної інфраструктури може надавати пріоритетність у забезпеченні електроенергією та впливати на бронювання військовозобов’язаних працівників.

Детальну інформацію, щодо форми заповнення заявки можна знайти на сайті Міністерства: https://minagro.gov.ua/news/obyekti-kritichnoyi-infrastrukturi-minagropolitiki-rozpochalo-prijom-zayavok-vid-pidpriyemstv-sektoru-harchovoyi-promislovosti-ta-agropromislovogo-kompleksu

З повним алгоритмом дій для подачі заявок можна ознайомитися за посиланням:  https://minagro.gov.ua/news/minagropolitiki-rozpochalo-zbir-zayavok-z-metoyu-fiksaciyi-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi-vazhlivih-dlya-prodovolchoyi-bezpeki-denis-bashlik

Як подати документи для включення підприємства до переліку об’єктів критичної інфраструктури за посиланням: https://minagro.gov.ua/napryamki/kritichna-infrastruktura/vklyuchennya-pidpriyemstv-do-pereliku-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi

Відповідальні особи робочої групи Мінагрополітики:

  • Рослинництво - Сергій Гвоздь, (044) 363 08 45;

  • Тваринництво - Ірина Сагановська, (044) 363 08 20;

  • переробка, виробництво харчової продукції - Ярослав Черевичний, (044) 363 14 26;

  • зрошувальні системи та канали - Оксана Дехтяр, (044) 363 05 40.

Документи із супровідним листом надсилати на поштову адресу Міністерства: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24 або на e-mail: agro-ki@minagro.gov.ua у форматі PDF. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь