A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

Біда згуртовує людей!

Дата: 26.09.2022 16:46
Кількість переглядів: 482

З початку вторгнення російської навали на нашу землю українці об’єднались! Біда згуртовує людей. Так сталось і в нашій громаді.

Чоловіки із наших сіл теж не стоять осторонь. Хто пішов на передову, хтось – в тероборону, а решта  працюють біля землі, щоб усі мали кусок хліба на столі. Жінки у селах нашої громади вирішили зробити свій внесок аби наблизити день ПЕРЕМОГИ. Для приготування нашим захисникам тушонки, паштету та каші у  виділеному приміщенні закладу дошкільної освіти зорганізувалися за один день.

         Дякуючи Наталії та Ігорю  Степанюкам із села Коржова, які  надали кіз, Ярославу Петровичу Калієвському, який підготував  тушки тварин, депутатам селищної ради  Володимиру Петровичу Мальченку, Анатолію Івановичу Кисілю, які  надали тушки свиней,  Світлані Андріївні Пономаренко – за свинячий збій та  субпродукти було виготовлено тушонки – 412 банок; паштету – 91 банка; каші – 49 банок.

         Для виготовлення даної продукції працівники виконавчого комітету селищної ради принесли банки. Торгівельні заклади смт Бабанка, а саме Тетяна Анатоліївна  Гончарук,  Катерина Миколаївна Жигалюк, Людмила Григорівна Руденко та фермери  Володимир Михайлович Осауленко та Василь Миколайович Гончарук  надали кришки.

         Робота кипить. Працівники садочку, як бджілки,  виконують поставлене завдання. Ми щиро віримо, що ПЕРЕМОГА  наближається. Мирне небо не за горами.

Слава Україні! Героям Слова!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь