A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

«AGROSHOW  Ukraine  2021»

Дата: 02.06.2021 18:11
Кількість переглядів: 732

16-18 червня 2021 року у м. Черкаси на території аеропорту «Черкаси», вже традиційного  щорічного  агропромислового експо-фестивалю проводиться «AGROSHOW  Ukraine  2021».

Фото без опису

Організатором заходу виступає ТОВ «БІЕЙЧ» та співорганізаторами є Черкаська обласна  державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

«AGROSHOW  Ukraine  2021» орієнтований, як на лідерів  агропромислового ринку, так і на  нових гравців  та амбіційних стартаперів. Всі учасники матимуть змогу вигідно представляти свій продукт завдяки унікальним  рекламним можливостям.  Маркетинговий відділ співпрацює з учасниками і кожен може  отримати безкоштовну консультацію щодо  ефективної участі у виставці.

«AGROSHOW  Ukraine  2021» буде представлений наступними тематичними розділами: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та  агрохімія, тваринництво, біоенергетика,  сучасні енерго  та біотехнології, агроекономіка та  управління, інформаційні технології та  агросервіс, транспорт.

З метою недопущення поширення гострої респіраторної  хвороби COVID-19 виставка «AGROSHOW  Ukraine  2021» буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів.

З додатковою інформацією можна ознайомитись на веб-сайті: https:// agroshow.com.ua  та за  контактними  телефонами 38(068) 485-83-86, 8(047) 250-00-65

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь