A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ЖИТЕЛІВ СЕЛА КОРЖОВИЙ КУТ

Дата: 18.03.2021 09:08
Кількість переглядів: 1512

16 березня 2021 року пройшли  загальні збори  жителів села Коржовий Кут. Запрошені на (сходку) селищний голова Бабанської селищної ради Оратівський Леонід Васильович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Мельник Людмила Сергіївна.

        Порядок денний:

1. Звіт про проведену роботу реорганізованої Коржовокутської сільської ради в 2020 році.

2. Звіт депутата Уманської районної ради Коцюбенка Василя Володимировича за 2020 рік.

3. Звіт завідуючої сільським фельдшерським пунктом Лисоконь Вікторії Вікторівни про роботу за 2020 рік.

4. Звіт завідуючої сільською бібліотекою Мальованої Оксани Миколаївни про роботу за 2020 рік.

5. Звіт завідуючого сільським клубом Мезенцева Анатолія Вікторовича про роботу за 2020 рік.

6. Звіт працівника територіального центру соціального обслуговування Клецько Олени Михайлівни про роботу за 2020 рік.

7. Звіт старшого інспектора поліції Уманського РВП УВП Осадчука Ігоря Юрійовича про роботу за 2020 рік.

8.  Про встановлення суми самооподаткування на 2021 рік.

9. Питання, що потребують вирішення в селі Коржовий Кут.

10. Різне.

Староста с. Коржовий Кут прозвітувала про роботу реорганізованої Коржовокутської сільської ради за 2020рік. Ознайомила жителів населеного пункту  з статистичною інформацією:

За 2020 рік народжень в селі не реєструвалося, померли 10 осіб. Станом на 1 січня 2021 року зареєстровано 117 осіб, фактично проживає 107 осіб, в тому числі пенсіонерів – 38 осіб, домогосподарств 152, заселених 55.  Подолянець Алла Сергіївна  ознайомила жителів села з виконанням бюджету сільської ради за 2020 рік.       

Сільська рада, депутатський корпус, виконком сільської ради та орендарі земель сільської ради протягом  2020 року працювали над вирішенням питань, що поставали перед громадою. Але для того, щоб реалізувати значні проекти, необхідні кошти, які не завжди є в сільському бюджеті. Тому доводилося звертатися до керівників сільськогосподарських підприємств, які орендують землю на території села, депутата районної ради від нашого виборчого округу, і деякі керівники в міру своїх можливостей надавали допомогу.

Також поінформувала про проведені заходи по благоустрою села Коржовий Кут, які були здійснені протягом 2020 року. На даний час в селі багато проблем, які потребують вирішення і фінансовування. Але основні заходи соціально-економічного розвитку, які б в першу чергу хотілося реалізувати в 2021році та подальших роках, і які турбують жителів  села це: 

- ремонт дорожнього покриття вулиць села.

- ремонт сільського водогону.

Для благоустрою села потрібно затратити чималі зусилля, адже село - специфічне, багато незаселених будинків, велика територія бувшого КСПП «Перше Травня»,  яку потрібно впорядковувати, два сільських кладовища, центр села.

Подякувала всім жителям населеного пункту, які своїми силами наводять лад не тільки біля власних домівок, а й біля покинутих домогосподарств, тим самим роблячи село кращим.  

Слова  вдячності староста с. Коржовий Кут висловила директору ФГ «Мередіан-К», депутату Бабанської ОТГ Греську Сергію Анатолійовичу, який завжди, у будь який час, допомагає вирішувати проблеми. «За розгорнуті від снігу дороги, за обслуговування сільського водогону, фінансову допомогу на соціально-економічний розвиток села. За те, що не стоїте осторонь проблем громади і завжди підтримуєте нас і словом і ділом» з такими словами звернулась староста до Сергія Анатолійовича.

Висловила подяку селищному голові Оратівському Леоніду Васильовичу, працівникам селищної ради за підтримку, поради,  допомогу у вирішенні питань, що стосуються роботи. Депутату Бабанської ОТГ Коцюбенку Василю Володимировичу, приватному підприємцю Тузу Володимиру Михайловичу, керівникам сільськогосподарських підприємств, які господарюють на території села та всім небайдужим, хто бере активну участь у розвитку  громади за надання допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь