A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бабанська громада
Черкаська область, Уманський район

ПОВІДОМЛЕННЯ Про скликання 7 чергової сісії Бабанської селищної ради VIII скликання

Дата: 16.03.2021 16:53
Кількість переглядів: 1144

Відповідно до частини 5 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати 7  чергову сесію  Бабанської селищної ради 25 березня 2021 року о 10.00 годині   ранку в актовій  залі   Бабанської селищної ради.  

На розгляд сесії винести питання:

1.Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету Аполянської сільської ради за 2020 рік.

2.   Про   затвердження звіту про виконання  селищного бюджету  Бабанської селищної ради за 2020 рік.

3.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету  Вільшанослобідської сільської ради за 2020 рік.

4.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету  Вільшанської сільської ради за 2020 рік.

5.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету   Дубівської сільської ради за 2020 рік.

6.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету    Коржівської сільської ради за 2020 рік.

7.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету    Коржовокутської сільської ради за 2020 рік.

8.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету    Коржовослобідської сільської ради за 2020 рік.

9.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету     Оксанинської сільської ради за 2020 рік.

10.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету   Острівецької сільської ради за 2020 рік.

11.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету    Рогівської сільської ради за 2020 рік.

12.  Про   затвердження звіту про виконання сільського бюджету    Свинарської сільської ради за 2020 рік.

13. Про внесення змін до рішення селищної ради від 24.12.2020р   №4-15/VIII «Про   бюджет Бабанської   селищної територіальної громади на 2021 рік»

14. Про збереження  ліній електрозв’язку на території Бабанської територіальної громади.

15. Про  затвердження Положення про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Бабанської територіальної громади.

16. Про затвердження Програми розвитку освіти на 2021 рік.

17. Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання у Бабанській селищній раді на 2021-2025 роки.

18.  Про встановлення тарифів водопостачання у смт. Бабанка.

19. Про  передачу на баланс КП «Бабанське комунальне господарство»   водогінної мережі (з водонапірною вежею та свердловиною №979) яка знаходиться в с.Аполянка по вул. Молодіжій.

20. Про затвердження передавального акту з приймання-передачі нерухомого майна адміністративної будівлі, що розміщена за адресою: м.Умань  вул. Залізняка, 2а.

21. Про надання в оренду частини приміщення котельні під топкову з метою подальшого встановлення обладнання для опалення приміщення Бабанського закладу дошкільної освіти «Ягідка».

22. По внесення змін до рішення селищної ради від 24.12.2020р. №4-14/VIII «Про затвердження     структури    та чисельності  апарату  Бабанської  селищної  ради,  її виконавчого комітету та інших виконавчих органів ради».

23. Про внесення змін до штатних розписів установ Бабанської селищної ради.

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Оксанина по вул. Травнева б/н гр. Шевчуку А.Г.

25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Оксанина по вул. Черняховського б/н гр. Андруху В.О.

26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Бабанка по вул. Залужна б/н гр. Рябоконю С.В.

27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в  с. Оксанина по вул. Центральна,43 гр. Лауті Н.К.

28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в  с. Аполянка по вул. Набережна, 13-а гр. Лелеці П.Я.

29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в смт. Бабанка по вул. Вишнева, 27 гр. Крисько С.П.

30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в смт. Бабанка по вул. Лесі Українки, 24 гр. Глущенко Л.Ю.

31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) невитребуваної земельної частки (паю) в адміністративних межах с. Оксанина Бабанської селищної ради гр. Ярошенко В.В.

32. Про надання дозволу ТОВ «Тепло – Альтернатива» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) в с. Оксанина по вул.Центральна 14а  для подальшої її передачі в оренду шляхом укладання договору емфітевзису.

33. Про надання дозволу ТОВ «Тепло – Альтернатива» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) в смт. Бабанка по пров. Нижній 2а  для подальшої її передачі в оренду шляхом укладання договору емфітевзису.

34. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ) та передачу її у власність гр. Патрицькій О.Г. та Комиристовій О.Г. в с. Коржовий Кут  по вул. Б.Хмельницького, 4

35. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ) та передачу її у власність гр. Крисько С.П. в смт. Бабанка  по вул. Вишнева, 27

36.Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ) та передачу її у власність гр. Глущенко Л.Ю. в смт. Бабанка  по вул. Лесі Українки, 24

37. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність гр. Шокун Т.І. в с. Острівець по вул. Черняховського, 15

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності с. Оксанина по вул. Дубівська б/н гр. Бабію С.А.

39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності с. Оксанина по вул. Травнева гр. Шлапак Д.А.

40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності с. Оксанина по вул. Шевченка б/н гр. Слюсар Г.С.

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель комунальної власності с. Оксанина по вул. Шевченка б/н гр. Слюсар Г.С.

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва із земель комунальної власності с. Оксанина по вул. Дубівська б/н гр. Собченко Л.І.

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва із земель комунальної власності с. Свинарка по вул. Гагаріна, 68 гр. Бистранівській Г.А.

44. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  комунальної власності сільськогосподарського призначення с.Острівець (кадастровий номер 7124385800:02:000:0005) для ведення особистого селянського господарства громадянину Ковальчук О.В.

45. Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення в адміністративних межах с. Вільшана – Слобідка Бабанської ТГ.

46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства в адміністративних межах Бабанської селищної ради гр. Проць С.В.

47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства в адміністративних межах Бабанської селищної ради гр. Проць А.М

48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства в адміністративних межах Бабанської селищної ради гр. Проць В.А.

49.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь